Fuente: Hugging Nepal

Nepal Earthquake

Fuente: Hugging Nepal
ECOARQUITECTURA – AUTOCONSTRUCCIÓ – ARQUITECTURA SOCIAL
Autors: Terram, Nousol i Moviment Nòmada

Terram, Nousol i Moviment Nòmada estem treballant conjuntament per organitzar un projecte de cooperació al Nepal. L’objectiu principal és col·laborar amb les tasques de reconstrucció a mig, llarg termini. El dimarts 9 de juny, un dels nostres membres es va desplaçar en persona al país per cooperar amb l’ajuda humanitària que ja s’està realitzant i preparar el terreny per desenvolupar un futur projecte de cooperació des dels nostres col·lectius.

Actualment estem coordinant els nostres esforços amb el grup d’ajuda Hugging Nepal (www.Hugginnepal.org) i la ONG Nepalesa Be Human Nepal (www.behumannepal.org). Estem, també, establint sinergies de treball amb altres persones i col·lectius in-situ. Tots perseguim un objectiu comú, ajudar a la població a recuperar les seves vides que malauradament s’han vist molt afectades pels devastadors terratrèmols que ha patit el país.

Els darrers dies, les tasques d’ajuda humanitària s’han centrat en subministrar aliments, atenció medica i proporcionar habitatges d’emergència per que la població més afectada pugui suportar les fortes pluges que s’esperen amb l’arribada del monsó. Cobertes aquestes necessitats centrarem els esforços en desenvolupar projectes arquitectònics de reconstrucció.

En els propers dies informarem en primera persona de la situació que viu el país, de les tasques que anem realitzant i esperem comptar amb el vostre suport per que entre tots fem possible que el Nepal recuperi el seu somriure.

Fuente: Hugging Nepal

Fuente: Hugging Nepal

Fuente: Be Human Nepal

Fuente: Be Human Nepal

Fuente: Be Human Nepal

Fuente: Be Human Nepal

Campo de refugiados a los pies de Monkey Temple

Campo de refugiados a los pies de Monkey Temple

Please follow and like us:
1

Leave a Comment