ECOARQUITECTURA – AUTOCONSTRUCCIÓ – ARQUITECTURA SOCIAL

sistema de treball

La nostra intenció és generar una xarxa de comunicacions on tot estigui connectat, on agrupem a tothom que cregui en i com nosaltres, ja siguin associacions, entitats o persones individuals.

Mitjançant la nostra infraestructura, moviment NÒMADA organitza tallers amb la finalitat de difondre nous sistemes constructius, tècniques tradicionals, sistemes de treball… tot des de el punt de vista de la autoconstrucció i la sostenibilitat.

Així que agrupem total la informació de la xarxa i la difonem. Establim col·laboracions amb altres organitzacions de la mateixa pràctica, escoles de bioconstrucció, xarxes d’autoconstructors…

Aquests tallers, desenvolupats i dirigits per nosaltres o d’altres professionals i especialitzats, pretenen ser un ensenyament pràctic a la vegada que productiu, cobrint així necessitats socials o particulars.

Tothom amb ganes de treballar i aprendre està convidat a treballar en aquest tallers, on entre d’altres coses hi haurà base teòrica i documentació per tal de poder tenir un resum de les jornades i que tot sigui molt més productiu per a tots. Així doncs es canvia feina feta per coneixements, apart de passar jornades rodejat amb gent motivada, activa i implicada.

Així que aquest és el teu portal per estar al corrent del dia a dia de les coses que passen, l’accés a poder formar part i contribuir al desenvolupament del canvi de consciència des de el punt de vista de la arquitectura i la construcció.

A través del nostre correu  info@movimentnomada.org  et pots posar en contacte amb nosaltres i formar part del moviment, un cop al mes fem un newsletter on posem al dia de totes les nostres activitats.

Aleshores…

– Si vols formar part de l’equip i col·laborar en alguns dels nostres tallers,  posat en contacte amb nosaltres sempre que vulguis.

– Si tens un projecte o alguna idea que t’agradaria materialitzar, xerrem-ho  i si veiem la seva viabilitat  i és afí a la nostra filosofia i ens hi podem comprometre, endavant!

Leave a Comment