El equipo de Moviment Nòmada en un banco realizado con la técnica del COB
El equipo de Moviment Nòmada en un banco realizado con la técnica del COB
ECOARQUITECTURA – AUTOCONSTRUCCIÓ – ARQUITECTURA SOCIAL

L’Equip

PRESIDENT

Raül Jorquera Callau

Raul Jorquera

Raul Jorquera

Tècnic superior en desenvolupament i aplicació de projectes constructius. Estudiant d’últim curs d’Arquitectura. Membre fundador de la Asociació Moviment Nòmada. Investigador actiu del grup de recerca CATS (Construction: Advanced Techonologies and Sustainability) de la Universitat de Girona. Comisió organizativa de les III Jornadas Tècniques Internacionals de l’EPS de la UdG, 2014.
Autor de diferents projectes socials de cooperació internacional, a travès de l’oficina de cooperació i desenvolupament de la Universitat de Girona, en l’àmbit de la ecoconstrucció, en Argentina i Chile.
Diferents projectes en l’àmbit social en la província de Girona. Co‐autor d’alguns projectes d’autoconstrucció en l’àmbit de la cooperació i l’arquitectura social.

 

VICEPRESIDENT

Francesc Xavier Massó Ros

IMAG2224

Francesc X. Massó

Graduat en Arquitectura Tècnica (Universitat de Girona_UdG, 2013). Màster en Construcció Sostenible amb Terra (La Fundación de la UdG, 2014). Investigador becat idel departamento d’Arquitectura i Engenyeria de la construcció de la UdG (2013). Membre fundador de l’Asociació Moviment Nòmada i de la Plataforma TERRAM. Investigador actiu del grup de recerca CATS de la Universitat de Girona. Guanyador del concurs “Joves Promeses” de les VII Jornades de Construcció Ecològica; ECOARK amb el projecte “Tapial de suro natural” (2014). Comisió organizativa de les III Jornades Tècniques Internacionals de l’EPS de la UdG, 2014. Co-autor d’alguns projectes d’autoconstrucció en l’àmbit de la cooperació y l’arquitectura social. Autor d’alguns articles en l’àmbit de la Ecoarquitectura.

COORDINADORA

Helena García Bertrán

 

Helena Garcia

Helena Garcia

Graduada en Arquitectura Tècnica (Universitat de Girona_UdG, 2013). Tècnic Superior en Realització i Plans d’Obra (2009). Tècnic Superior en Desenvolupament i Aplicació de Projectes de la Construcció i Obra Civil (2008). Membre fundador de l’Associació Moviment Nòmada. Membre i investigadora del grup de recerca CATS (Construction: Advanced Techonologies and Sustainability) de la Universitat de Girona. Comissió organitzativa de les III Jornades Tècniques Internacionals de l’EPS de la UdG; “Arquitectura Social i Autoconstrucció” (2014). Col·laboradora en diversos projectes d’autoconstrucció en l’àmbit de la cooperació i l’arquitectura social.

Cursos realitzats: L’ús de la fusta local en la construcció (PATT, 2014), Construcció amb terra (PATT, 2014), Construcció amb palla (PATT, 2014), Entramats vegetals (Orígens, 2014), Estufes d’Inèrcia Tèrmica (Orígens, 2014), Jardins Verticals-Murs vegetals (PATT, 2014), Silvicultura i encaixos estructurals amb fusta (Orígens, 2013).

Actualment cursant; Màster en Enginyeria de la fusta estructural (Universidad de Santiago de Compostela_USC, 201X).

 

 

COL·LABORADORS de TERRAM

Francesc Xavier Janer i Adrian

2014-06-17 16.57.51

Francesc Xavier Janer i Adrian

Arquitecte Tècnic. Màster en Construcció Sostenible amb Terra. Membre fundador de Terram. Investigador CATS (Construction: Advanced Technologies and Sustainability) tecnologies low tech. Organitzador, ponent i director de taller en les III Jornades Tècniques Internacionals: Arquitectura social i Autoconstrucció de la Universitat  de Girona. Ponent al XI Congrés Internacional d’Arquitectura amb Terra, Tradició i Innovació, XI CIATTI 2014. Organitzador i professor de tallers de bioconstrucció.

Investigació i desenvolupament de materials naturals i sostenibles. Cursos: Disseny d’habitatges de fusta; Càlcul i construcció d’arcs i voltes; Construcció amb entramats vegetals; Disseny i construcció d’estufes d’inèrcia tèrmica.

 

Juli Fina Plà

Juli Fina Plà

Juli Fina Plà

Arquitecte Tècnic. Màster en Construcció Sostenible amb terra. Membre fundador de Terram. Investigador del grup de recerca CATS (Construction, Advanced Technologies & Sustanibility).Organitzador, ponent i director de taller en les III Jornades Tècniques Internacionals: Arquitectura social i Autoconstrucció de la Universitat  de Girona.Organitzador i professor de tallers de bioconstrucció.

 

 

Bjorn Berthelsen Molist

Bjorn Berthelsen Molist

Bjorn Berthelsen Molist

Arquitecte tècnic. Màster en Construcció Sostenible amb Terra. Membre fundador de l’associació Terram. Investigador CATS tecnologies low twch. Gerent de la fusteria Dicat fusters. Organitzador, ponent i director de taller en les III Jornades Tècniques Internacionals: Arquitectura social i Autoconstrucció de la UdG. Organitzador i professor de tallers de bioconstrucció. I+D de materials sostenibles. Curs de disseny de vivendes de fusta.

COL·LABORADORS

Alba Carbonero

Alba Carbonero

Alba Carbonero

Col·laboradora en el Projecte Inch’allah, Chaima al Marroc l’any 2014 i en diversos projectes d’autoconstrucció en l’àmbit de la bioconstrucció.

Cursos realitzats: III Jornades Tècniques Internacionals de la EPS de la UdG “Arquitectura i Autoconstrucció” (2014) i Curs d’Estufes d’Inèrcia Tèrmica (2014).

Actualment cursant: Grau en Arquitectura Tècnica a la Universitat de Girona.

Leave a Comment