ECOARQUITECTURA – AUTOCONSTRUCCIÓ – ARQUITECTURA SOCIAL

2013_11na Edició de la fira de Bioconstrucció, Graus

Lloc: Espai Pirineu de Graus, Huesca

Estat: acabat

Dates: 8, 9 i 10/11/2013

Com cada any es va celebrar al poble de Graus a Huesca la 11na edició de la cada cop més reconeguda fira de Bioconstrucció.

Part de l’equip de moviment NÓMADA es va desplaçar cap allà per aprendre noves maneres de construir, reaprendre les tradicionals i compartir coneixements de ecoconstrucció i innovació.

Francesc Massó Ros, membre fundador de moviment, tenía una parada on donava a conèixer una nova tècnica constructiva que està investigant, i que ha esdevingut el seu treball de final de grau (TFG), que consisteix en substituir l’àrid amb viruta de suro en la tècnica constructiva del tapia per tal d’aconseguir millor comportament tèrmic, especialment quan aquest sistema està a cara nord o sense radiació solar directa.

cartell oficial

Lloc: Espai Pirineu de Graus, Huesca

Estat: acabat

Dates: 8, 9 i 10/11/2013

Com cada any es va celebrar al poble de Graus a Huesca la 11na edició de, la  cada cop mes reconeguda, fira de Bioconstrucció.

Part de l’equip de moviment NÓMADA, es va desplaçar cap allà per aprendre noves maneres de construir, reaprendre les tradicionals i compartir coneixements de ecoconstrucció i innovació.

Francesc Massó Ros, membre fundador de moviment, tenia una parada on donava a conèixer una nova tècnica constructiva que està investigant, i que ha esdevingut el seu treball de final de grau (TFG), que consisteix en substituir l’àrid amb viruta de suro en la tècnica constructiva del tapia per tal d’aconseguir millor comportament tèrmic, especialment quant aquest sistema a cara nord o sense radiació solar directa.