DSC01225_result
ECOARQUITECTURA – AUTOCONSTRUCCIÓ – ARQUITECTURA SOCIAL

fem el pati de l’escola

Durant el curs 2015, diferents entitats ens han demanat col·laboració per desenvolupar un pati o zones de llocs ens els seus establiments (arran de la zona creada a la Universitat durant el curs 2014, on l’Ajuntament ja va atorgar un ajut, pel desenvolupament de les III jornades tècniques internacionals de la EPS, on una de les activitats de les jornades va ser construir aquesta zona de lleure.
Això consisteix en crear infraestructura, sota els nostres criteris de bioconstrucció i reciclatge, per intervenir en emplaçaments que demanden una intervenció, per poder generar activitats, com per exemple el pati d’una escola.
Això ens ajuda a fer la principal tasca de la associació, que es la de fer difusió d’aquesta cultura constructiva, mes sostenible humana, així com donar-nos a conèixer a nosaltres mateixos. Per tant es un peix que es mossega la cua.
La majoria de les intervencions del projecte: fem el pati, es centraran en infraestructures dintre de la àrea municipal de la ciutat de Girona.
La associació moviment nòmada es la encarregada de coordinar totes les parts, en aquest cas, l’AMPA, la direcció de l’escola i la el procés participatiu amb els nens. Amb altres entitats, gestionem la coordinació i desenvolupament de la obra en abans i durant la intervenció. I definim la interacció de totes les parts interventores; entitats, usuaris i beneficiaris externs.